هوالجمیل
بهشت، خانه نیکوکاران است
با عرض سلام و ادب و تبریک سال نو و آرزوی سعادت و سلامت برای همشهریان عزیزم
همانگونه که مستحضرید «کمپین کمکهای مردمیشهر زرقان» با سرمایه گذاری گروهی از فعالان اجتماعی و معتمدان محلی زرقان که سالها در زمینههای مختلف اجتماعی، فرهنگی و ورزشی فعالیت خالصانه و عاشقانه داشته اند راه اندازی شده که شدیداً مورد استقبال همشهریان گرامیو نیکوکاران گرانقدر قرار گرفته و خدمات آبرومندانه و قابل توجهی «در کمال محرمانگی و رازداری» به مستمندان و نیازمندان داشته است.
در همین رابطه تماسی داشتم با دوست و همشهری عزیزم جناب آقای چاپاری که یکی از مسئولان این کمپین است. ایشان اعلام کرد که این کمپین در سال گذشته توسط گروهی از دوستان تشکیل شده و فعالیت خود را تحت نظارت شورای اسلامیشهر زرقان آغاز کرده و در اولین سال فعالیت خود توانسته بستههای حمایتی قابل توجهی برای تعدادی از نیازمندان فراهم کند و بصورت کاملاً محرمانه در اختیار آنها قرار دهد. از طرفی، با استقبال شدید نیکوکاران و مردم شریف زرقان قرار گرفته و کمکهای قابل توجهی دریافت کرده است.
خبر شیرین و مهم دیگر اینکه همشهری گرامیجناب آقای مهندس ناصر رحمتی مؤلف کتاب «زرقان (رکان) دیار کهن فارس» نیز با اهداء تعدادی از کتاب خود به این کمپین پیوسته تا عزیزانی که میخواهند با یک تیر دو نشان بزنند این کتاب فاخر را (با تخفیف مناسب) بخرند و هزینۀ آن را به کمپین پرداخت کنند تا صرف امور خیریه شود. کتاب فوق در 688 صفحه در قطع وزیری با جلد اعلی چاپ شده و دارای متون مهم و تصاویر رنگی و سیاه و سفید بسیار جالب و خاطره انگیزی است.
لازم به ذکر است که در سنوات قبل چند مقاله مختلف در رابطه با نیکوکاری و نیکوکاران زرقان نوشته و منتشر کرده بودم (و مستندی نیز بر همین اساس ساخته و به جامعه ارائه کرده بودم) که لازم است آنها را به عنوان منابع این مقاله کوتاه قید کنم، اول: مقالۀ «زرقان، بهشت نیکوکاران» که معرفی قریب به یکصد نیکوکار زرقانی و آثار خیر و باقیات صالحات آنهاست و با توجه به آثار خیر جدید باید در اولین فرصت آن را «به روز» کنم؛ دوم : مقاله «گنجینۀ مجد و عظمت زرقانیها» که درباره یکی از شاهکارهای نوشتاری معاصر یعنی کتاب ارزشمند «زرقان، دیار کهن فارس» است و حاصل بیش از ده سال تلاش همشهری گرامیمهندس رحمتی است، علاوه بر مقاله فوق، مصاحبهای نیز توسط روزنامه خبر جنوب با ایشان شده که در تاریخ یکشنبه 20 بهمن 1398 صفحه 15 درج شده است و برای هر زرقانی افتخارآمیز و شایان توجه و تقدیر است. اگرچه بهتر بود هر سه مقاله در اینجا با هم تلفیق و تقدیم میکردم ولی به لحاظ رعایت اختصار فقط به ارائۀ پیوندهای زرین آنها در دنیای مجازی اکتفا کردم تا هم تقدیر و تعظیم و گشت و گذاری در بهشت نیکوکاران زرقان کرده باشیم، هم شاهد تداوم خدمات کمپین فوق برای ریشه کنی فقر در زرقان باشیم و هم به پیشواز انتشار بقیه آثار مهندس رحمتی و مؤلفین دیگر زرقانی برویم.
به هر حال در این ایام که ویروس منحوس کرونا تمام جهان را به زانو درآورده و اکثر جهانیان را خانه نشین کرده برای ایرانیان فهیم و فرهیخته و صبور بهترین فرصت برای مطالعه کتب ارزشمند است، بدون شک مخصوصاً برای ما فارسیها یکی از آنها همین کتاب ارزشمند «زرقان دیار کهن فارس» است که بهترین و مناسب ترین و ماندگارترین عیدی و هدیه به دوستان و اقوام و آشنایان محسوب میشود.
والسلام / ارادتمند و آرزومند سعادت و سلامت تمام بشریت بویژه زرقانیها :: محمد حسین صادقی / 5/1/1399- زرقان
مقالۀ «زرقان، بهشت نیکوکاران»
مقاله «گنجینه مجد وعظمت زرقانیها»
مصاحبه روزنامه خبر جنوب با مهندس ناصر رحمتی
معرفی کتاب فوق در وبگاه کتابخانه عمومیزرقان
شماره آقای چاپاری: 09173170718 برای دریافت کتاب وشماره حساب